LOSI'S SYBERDIARY

Què m'està passant?

dimarts, de desembre 19, 2006

El Nadal és kitsch


Il.luminació als carrers no apta per a persones mínimament sensibles
La música estrident sona per tot arreu i ningú no t’ha demanat permís (ni disculpes!) per haver de soportar-la.
A la feina, els companys et castiguen amb el joc de l’amic invisible i el teu cap t’obsequia amb una cistella recarregada i/o regalet de gust difícil.

El Pare Noel se suicida pels balcons. Segur que se sent responsable del major atac a la bellesa que es fa durant l'any...

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Esta nevant a Alcoi!! Els xiquets no van a l'escola, els iaios juguen al parxis en els netets i jo no pare de mirar el rellotge esperant que les agulles es troben en les 6 i puga ixir d'esta oficina.

Ja saps que a este tu pueblo som raros, a més de Papas Noels suicides tenim pajes pollosos als balcons, en finsss

Besitos i lacasitos

4:56 p. m.  
Blogger Losi said...

Carmenmiriam! Quina alegria trobar-te al siberespai! I jo sense enllaçar les teues Fresquitas mañanas! Imprescindibles! Espere que quan torne a Alcoi encara quede neu. Anirem a jugar al Romeral i a tirar-nos boles gegants de neu! Quin plan!

8:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Fa 35% a l'ombra a Flores (Guate). La Gallo (la cervesa nacional, símbol guatemalenc per naturalesa) obsequia als peteneros amb un arbre nadalenc gegant que ocupa tota la part alta de l'illa. La gent, al passar, alça la vista enlaire i riu; algú ha col.locat al cim de l'arbre de mentida un papa noel vestit amb robes indígenes i amb un machete a la mà. Sí, el Nadal és kitsh; me'n vaig a celebrar-ho a la platja. FINS AVIAT!

9:26 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home