LOSI'S SYBERDIARY

Què m'està passant?

dijous, d’octubre 21, 2004

Alegria

Alegria és el que he tingut quan he vist que al poc temps d'estrenar el "Losy's syberdiary", 4 amiguets ja m'havieu contestat (entre ells, marcos, que m'hauria d'explicar, en llenguatge normal i no en "jerga de friki-informático" jejej qué significa el comentari "Hay que joderse, no hay blogs en la Internet y coge uno sin rss" Me parece que me lo explicaste un día lo del rss pero ... no me acuerdo!! es lo de la sindicación o algo así?)

Pena m'ha agafat quan he vist que no puc penjar fotos en el weblog (em demana uns rollos patateros i no tinc ganes de perdre temps! ... marcos?? jelp! jelp! jejeje).

Hui tinc poques coses que contar. Ha eixit el sol en Luxemburg (cosa estranya) i és el primer dia que deixat de menjar pastissos en els postres del dinar. Estic contenta perquè la setmana que ve me'n vaig a Amsterdam, en la meua amigueta txeca Jana. Dormirem en l'alberg Anna i ..... visitarem.... el museu Van Gogh ;-) És lo típic d'Amsterdam, no? jejejeje




dimecres, d’octubre 20, 2004

El Meu Primer Syberdiary

Hola a tots,

Estrene "blog", una paraula molt moderneta que, en realitat, ve a significar diari personal on es poden escriure comentaris (tant meus com vostres). Després d'haver abandonat durant més d'una dècada el diari de "Mi Primera Comunión" torne a tindre un espai en blanc on poder explicar el que em passa. La diferència és que ara, en comptes d'escriure sobre fulletes de colors i tancar els meus secrets escrits amb candau i clauetes doraetes, escriuré des d'Internet i sense amagar res perquè tots tindreu accés al meu "siberdiari"

Bé, tampoc vos penseu que vaig a contar ací els meus secrets més secrets -eixos continue guardant-los en candau - , simplement em dedicaré a explicar què li passa a Losi en Luxemburg i què passa en Luxemburg quan està Losi.

He decidit obrir este "siberdiari" per no omplir-vos les vostres bústies de correu-e amb missatges interminables i perquè com soc tan comentadora i xerradora, i aci quasi no li puc explicar a ningú el que pense (en anglès em costa molt i la gent és la mar d'avorrida), aprofitaré este blog per parlar i parlar i parlar i qui vulga, que escolte. I que conteste (per contestar dins del blog em sembla que us heu de subscriure a blogger, es gratis i no costa molt...).

A la una, a les dos i a les tres, comença el ....
"Losi's syberdiary"

Vaig a treballar que hui només faig que el dog